Bedak Kokuryu

bedak kokuryu homeAssalamualaikum.

Diharap hari anda diberkati Yang Maha Berkuasa.

Untuk makluman semua, di Malaysia, makin hari, makin meningkat permintaan Bedak Arab Kokuryu ini. Namun, ramai juga yang tertanya, apa itu bedak arab kokuryu ?

Asalnya disebut Kokuryu Super Summer Cake, tapi di Malaysia, ramai yang sebut bedak arab kokuryu, nama glamour katakan. Bedak arab kokuryu ini sebenarnya produk dari Jepun, hasil kajian Philiphines Cherry Laboratory, tapi, ada juga yang kata, bedak ini dihasilkan di Filipina menggunakan teknologi Jepun.

Apa keistimewannya ?

Banyak sebenarnya, salah satu, ia mencantikkan kulit kita, tak percaya ? Lihatlah wajah gadis-gadis di Mesir dan Tanah Arab, kulit mereka semuanya gebu bukan ? Di samping itu, bedak itu memang senang untuk dipakai dan yang paling menarik, bedak ini tidak melekit di muka langsung !

Jadi, apa ruginya kalau nak beli ? Ataupun nak lihat dahulu kelebihan-kelebihan lain bedak arab ini ?

Tak tahu macam mana nak pilih bedak arab yang sesuai ? Jom tengok sini :

russet roshelle

Russet =Available - Boleh Cuba Bedak Syria No.6 Klik Sini

Untuk Kulit Sederhana/ Natural (sesuai untuk semua jenis kulit esp asian people)

Roshelle Available

Untuk Kulit Kuning Langsat / Kulit Cerah

cherry cherry pink

Cherry = Available

Untuk Kulit Cerah & Sederhana (mahu nampak kemerah-merahan )

Cherry Pink = Available 

Untuk Kulit Lebih Cerah ( mahu nampak kemerah-merehan )

———————————————————————————–

Harga ?

sebelum ini RM 58 (without postage )

BEST PROMOTION NOW!!!

  RM  38 (1pcs)

3pcs RM 33.50

5pcs RM 30.00

10pcs RM 26.50 (Limited)

*postage/ penghantaran percuma

Penghantaran dibuat 1 hari selepas pembayaran

Jangan tunggu lama-lama, stok kami terhad kerana sememangnya produk ini mendapat permintaan tinggi.

Kami juga ada jualan secara borong bagi mereka yang berminat

Berminat untuk menempah ?

HUBUNGI KAMI SEKARANG

No Tel : 014 – 5444 383

              017 – 6444 633

(call /sms /whatsapp /wechat /line)

E-mel kepada :  produk2u@yahoo.com

Mesej di FB : produk2u

id skype : produk2u

Pembayaran boleh di buat melalui akaun:

MAYBANK :  558387505713 (Product To You)

cimb produk2u

CIMB BANK : 7028542939 (Muhammad Amirul bin Asril)

Sila Isi Maklumat Tempahan Anda Disini : ORDER FORM atau SMS Maklumat anda kepada kami :)

 

 

{ 125 comments… read them below or add one }

Dyg bayu February 6, 2013 at 7:39 pm

Salam. Bagaimana nak order bedak arab kokuryu ni.? saya dri Brunei.

Reply

admin February 6, 2013 at 8:03 pm

boleh buat tempahan di sini fb.com/messages/produk2udotcom

Reply

admin February 24, 2013 at 3:41 am

boleh isi order form dan make a payment :)

Reply

adda February 26, 2013 at 3:35 pm

salam nak beli borong berapa?? email saya

Reply

admin February 26, 2013 at 8:51 pm

Kami Dah e-mail anda, sila cek e-mail…

Reply

Yan February 27, 2013 at 4:01 pm

As Salam.klu order 12 pcs ble krg lg tak?tq.

Reply

Bedak Arab February 28, 2013 at 10:51 pm

W’salam,

Insayllah boleh kurang lagi… :)

Reply

suri March 6, 2013 at 2:59 pm

arab..suka tgok depa mgaji merdua suara ,,indah rupa

Reply

jom oder bunga tangan March 6, 2013 at 3:01 pm

merah2 pipi pakai ada tanda si dia pemalu hee..

Reply

waty March 10, 2013 at 10:50 am

salam..
Boleh pm harga borong?emel saya .Terima kasih

Reply

diana March 14, 2013 at 9:10 am

salam…
boleh pm dkt sy harge borong?emel sy
tq

Reply

admin March 14, 2013 at 9:43 am

kami dah sent email :)

Reply

Along March 17, 2013 at 3:20 pm

Salam..pm harga borong plez…emel saya tq..

Reply

admin March 17, 2013 at 10:44 pm

kami dah e-mail, sila cek e-mail… :)

Reply

Mohd Zurid Bin mat Arib March 17, 2013 at 7:13 pm

Saam,boleh email saya harga borong..tq

Reply

admin March 17, 2013 at 10:50 pm

sila cek e-mail, :)

Reply

dkitos March 18, 2013 at 11:16 am

Salam, sy berminat nak beli secara borong,blh berikan harga…

Reply

admin March 18, 2013 at 11:32 am

Sila cek E-mail..

Reply

idaaz March 18, 2013 at 1:15 pm

Salam…
Sy berminat membeli bedak arab secara borong..
Berapa harga untuk belian borong..
Pls email, tq

Reply

admin March 18, 2013 at 11:17 pm

sila lihat e-mail ya :)

Reply

Anaqi March 18, 2013 at 10:43 pm

Boleh email harga borong?
thanQ

Reply

admin March 18, 2013 at 11:16 pm

sila cek emal :)

Reply

efa ghaffar March 20, 2013 at 2:59 pm

Blh email hrga borong?

Reply

admin March 22, 2013 at 3:10 am

dah e-mail…

Reply

muhammad arfi March 20, 2013 at 7:28 pm

salam,,sy brminat . .krim alamat + nmor tlp

Reply

admin March 22, 2013 at 3:09 am

dah send e-mal tapi e-mal anda ad ada masalh,

Reply

danial March 21, 2013 at 11:37 am

Salam admin… boleh email harga borong?.. TQ

Reply

admin March 22, 2013 at 3:07 am

sila cek e-mail, :)

Reply

dhiya March 23, 2013 at 5:38 pm

Berapa borong bedak syria dan bedak arab?
Bedak syria berapa jenis warna?

Reply

produk2u March 25, 2013 at 11:53 pm

Sila Cek E-mail, :)

Reply

ain March 25, 2013 at 12:42 pm

Salam admin..semuanya tnya nak beli borong,kalau nk beli pcs mcm mn?pm hrga boleh?

Reply

produk2u March 25, 2013 at 11:47 pm

w’salam.. sila cek e-mail

Reply

Zue March 25, 2013 at 1:02 pm

harge rm48..untuk 25g@50g…

Reply

produk2u March 25, 2013 at 10:41 pm

Semua bedak yang 50gram sahaja, :)

Reply

miszieka March 26, 2013 at 12:55 pm

Salam nak tanya kalu beli borong ?mcm mana hrganya ye ne email sya

Reply

produk2u March 26, 2013 at 8:25 pm

Kami dah e-mailkan ke e-mail yang puan berikan..:)

Reply

elyzahh March 26, 2013 at 5:43 pm

Boleh email butiran lanjut? Kalau ngam harga, nk borong..

Reply

produk2u March 26, 2013 at 8:34 pm

Dah balas di e-mail, :)

Reply

ju March 28, 2013 at 9:31 am

tolong emel bedak arab secara borong. sebab sy nak jual pada orang lain dengan harga borong jugak. tq

Reply

produk2u March 28, 2013 at 3:04 pm

kami dah sent email

Reply

mizah March 28, 2013 at 9:50 pm

macam mana nk beli boraong bedak arab ni?

Reply

RABIA March 29, 2013 at 9:48 am

HARGA BORONG BERAPA & BERAPA BANYAK KENA BELI BORONG…

Reply

HafizAmri March 30, 2013 at 12:53 am

Bedak arab kokuyu menjadi rebutan wanita2 sekarang, cantik,menarik, jimat dan mudah..

Reply

mas March 31, 2013 at 3:13 am

minta pm sy hrga runcit & jg hrga borong.

Reply

produk2u April 2, 2013 at 12:19 pm

cek e-mail,

Reply

mas March 31, 2013 at 3:16 am

satu lg, utk org kulit gelap (customer indian) sesuai colour apa ye. plz suggest.
tq

Reply

farsuriati April 1, 2013 at 4:04 am

pm hrge brong

Reply

produk2u April 2, 2013 at 12:16 pm

cek email, :)

Reply

aiyzie April 2, 2013 at 1:59 am

nak tahu harga borong, kuanti 30 pcs, 50pcs rm?

Reply

SUZI April 2, 2013 at 10:04 am

boleh email harga borong x?

Reply

produk2u April 2, 2013 at 12:01 pm

dah hantar ke e-mal, sila cek,

Reply

fathehah April 2, 2013 at 3:42 pm

Bedak arab klu 10pcs berapa ye? Bedak syria plak klu bli dlm 10pcs berapa harga?

Reply

produk2u April 3, 2013 at 12:19 am

cek e-mail,

Reply

reena April 2, 2013 at 4:53 pm

kalau sy xder FB..nk order mcm mana..

Reply

produk2u April 3, 2013 at 12:26 am

e-mail kami produk2u @ yahoo.com , wassap : 017-5249549 call & msj 014-2580402

Reply

Maslina rahmat April 4, 2013 at 12:02 pm

Boleh email harga borong utk bedak Arab.

Reply

produk2u April 5, 2013 at 7:07 pm

Dah e-mail :)

Reply

Siti Fatimah April 7, 2013 at 11:10 pm

Salam..mohon email harga borong bedak arab kat sy juga.

Reply

produk2u April 8, 2013 at 11:45 am

Dah Reply, :)

Reply

Niza April 10, 2013 at 1:35 pm

Pls email saya harga borong utk kedua2 bedak arab
dan beri butiran warna yg ada.TQ

Reply

produk2u April 13, 2013 at 9:30 am

dah pm :)

Reply

YUS April 10, 2013 at 1:54 pm

Salam..mohon email harga borong bedak arab kat sy juga….

Reply

produk2u April 13, 2013 at 9:32 am

E-mail Send

Reply

mat April 12, 2013 at 11:37 pm

boleh email harga borong?

Reply

produk2u April 13, 2013 at 9:34 am

dah e-mail, :)

Reply

ceoona April 14, 2013 at 8:12 am

Salam saya pun nak tau harga borong dan min qty untuk bedak arab dan bedak syria
dan details warna yg ada. dan jika 10 pcs/ 20 pcs mcm lak harganya ya..TQ

Reply

produk2u April 14, 2013 at 9:55 am

Dah PM,

Reply

angel April 17, 2013 at 9:56 am

utk sabah/sarawak ada kos penghantaran x? tq

Reply

produk2u April 19, 2013 at 8:14 am

untuk sabah/sarawak percuma juga.. :)

Reply

wan azila April 17, 2013 at 2:48 pm

mohon email harga borong

Reply

produk2u April 19, 2013 at 8:10 am

Dah PM sila cek e-mail

Reply

Ema April 19, 2013 at 7:24 pm

Salam . Pm hrga borong n min qty . :-) .

Reply

desire April 20, 2013 at 11:54 pm

assalamualikum saya dri brunei…saya berminat sangat.. pm hrga brg + charge postage kebrunei..

Reply

produk2u April 21, 2013 at 1:23 am

Dah pm ke e-mail anda

Reply

mega firdaus April 22, 2013 at 11:56 am

Assalamualaikum.. tolong email harga per pcs! Terima kasih

Reply

produk2u April 23, 2013 at 12:39 am

Dah Pm bedak arab kokuryu original

Reply

soliha April 23, 2013 at 11:13 am

salam,boleh pm harga bedak arab 50g russet and 25g russet?tq

Reply

produk2u April 23, 2013 at 11:20 am

ok dah balas ke e-mail bedak arab murah

Reply

Hajijah April 23, 2013 at 12:44 pm

As salam, saya ada order 1 unit bedak arab kelmarin. Ada tak?

Reply

Atikah April 23, 2013 at 2:58 pm

salam~~
boleh email harga borong untuk 25g@50g?
min order bpe?
dan cara penggunaan yang betul mcm mana ye?
sbb ada yg suruh basahkn span dahulu baru pakai sbb kalo tidak bedak xkn long lasting..
betul ke???

Reply

produk2u April 24, 2013 at 12:40 am

ok dah pm di e-mail bedak arab russet

Cara Menggunakan Bedak Arab Kokuryu

1. Basahkan span dahulu (tidak terlalu basah & tidak terlalu kering) perahkan span.

2. Sapukan span pada permukaan bedak arab (jika bedak arab tu kali pertama digunakan sapu span tu agak kuat sedikit pada bedak arab supaya bedak lekat dengan elok)

3. Seterusnya sapukan bedak yang ada pada span di muka, ratakan perlahan-lahan, jika ada kawasan muka yang agak tertebal bedaknya ratakan ke tempat lain pelan-lahan supaya nampak sekata.

4.Setelah Habis Digunakan perahkan span tersebut untuk di keringkan

5. Jemur span itu supaya kering menghindari supaya tidak span tidak berkulat

6. Bila dah kering boleh lah simpan span tersebut atau di isi dalam plastik, :)

Selamat Mengguna… bedak arab kokuryu original

Reply

tny April 25, 2013 at 6:06 pm

nak tanye kalau kita pakai krim dulu n bru pakai bedak arab ni boleh ke.
atau lepas cuci muka tue terus pakai bedak ni

Reply

naimah April 29, 2013 at 2:50 pm

sila email harga borong untuk 10,20,30 n 50 pcs

Reply

produk2u April 29, 2013 at 10:06 pm

dah pm.. check email

Reply

Husna May 1, 2013 at 11:58 am

Kulit saya berwarna kemerah-merahan. Apa warna bedak yang sesuai dengan kulit saya?

Reply

produk2u May 1, 2013 at 1:49 pm

Cuba ambil bedak chary pink,

Reply

Hanita May 4, 2013 at 4:44 am

Sya berminat nk bli borong hrge brapa min pcs,10 pcs,20 pcs.pls email.tq

Reply

produk2u May 4, 2013 at 6:31 am

Sila Cek E-mail, :)

Reply

eila May 5, 2013 at 12:23 am

Salam..saya berminat nk jadi agen dropship.. bgaimana yew??

Reply

fyza May 6, 2013 at 11:20 am

Salam. untuk kulit gelap n berjerawat…yg mana sesuai? russet? orange jade?

Reply

produk2u May 6, 2013 at 1:47 pm

russet sesuai sagat..

Reply

Arni May 9, 2013 at 11:45 am

Salam, boleh email saya harga borong berapa harga dan berapa quantity.

Reply

produk2u May 9, 2013 at 1:31 pm

dah di e-mailkan

Reply

Rokiah May 9, 2013 at 11:46 am

minta emailkan saya harga borong untuk 8pcs

Reply

produk2u May 9, 2013 at 1:30 pm

dah e-mail, :)

Reply

NORA May 15, 2013 at 9:13 pm

klu kulit putih sesuai pakai yang mane ek..saya dah pakai 3 pek tapi jenama russet je..

Reply

produk2u May 16, 2013 at 2:11 am

Chary pank sesuai juga..

Reply

Hasyati May 21, 2013 at 1:06 pm

Salam.tlg emailkn saya harga utk 10 pcs yer..tq :)

Reply

produk2u May 21, 2013 at 4:03 pm

Harga Bedak arab untuk borong dah di send di e-mail

Reply

puan aina May 22, 2013 at 1:58 am

tolong emel bedak arab secara borong. sebab sy nak jual pada orang lain dengan harga borong jugak. tq

Reply

alya May 24, 2013 at 3:03 pm

Kl muka putih bagusnya pake wrna apa sist?

Reply

produk2u May 24, 2013 at 8:31 pm

Chary Pink sesuai juga, :)

Reply

zahrah May 25, 2013 at 5:03 am

salam. bedak arab ni ada x jual y jade,concealer 2?masih ada lagi x untuk cherry dan cherry pink?berminat..

Reply

Nana July 11, 2013 at 10:10 am

Nak tanya. Maseh ade lagi stock ke kalau nak beli bukan borong?

Reply

produk2u July 11, 2013 at 7:12 pm

Ya masih ada, boleh buat bayaran dan isi butiran lengkat kami akan proses penghantaran, atau boleh call @ sms no. ini 017-5249 549

Reply

nurul moktar July 21, 2013 at 9:18 pm

pm
cmna nk order?

Reply

shidah October 31, 2013 at 11:04 pm

still available??nk order 1pcs beak arab..

Reply

produk2u November 7, 2013 at 7:20 am

Masih ada lagi boleh terus isi borong tempahan atau sms kepada kami :)

Reply

Amy November 26, 2013 at 11:27 am

Tolong beritahu harga borong. Kuantiti borong tu ada berapa kategori.
Contoh kalau beli 10 keping berapa harganya.

Terima kasih.

Reply

fauziah November 28, 2013 at 11:02 pm

still available???? klu beli borong… brp diskaun erk… leh pm???

Reply

fauziah November 28, 2013 at 11:04 pm

still available???? klu beli borong… brp diskaun erk???

Reply

Shahila Salelh December 27, 2013 at 1:23 pm

Assalamualaikum, tolong email saya harga borong, terima kasih.

Reply

produk2u December 27, 2013 at 2:19 pm

Waalaikumsalam. Kami dah email. Boleh cek email.
Tq,

Reply

opie December 28, 2013 at 3:13 pm

Salamualaikum…tlg emailkan hrga borong ye..tq..

Reply

produk2u December 28, 2013 at 4:25 pm

Waalaikumsalam. Kami dah email. Boleh cek email.
Tq,

Reply

farah syahab February 7, 2014 at 10:47 am

Salam……bedaknya ready dimana?
Bisa kirim wa/ pin  ?

Reply

Tini March 6, 2014 at 9:29 pm

Sis… Bedak arab yg putih berapa harganya??? Kalo ambik 5pcs area sabah sarawak brapa u kasi???

Reply

produk2u March 9, 2014 at 10:10 am

Yang bedak kotak putih tu nama nya bedak syria or bedak any klaen,

untuk 1pcs rm45.00 free pos
untuk 5 pcs rm40pcs free pos ke sabah & serawak percuma

berminat boleh terus buat bayaran dan isi borang tempahan,http://produk2u.com/borang-tempahan/

Terima Kasih,
“Kepuasan Anda Keutamaan Kami”

Reply

marinah bt omar April 10, 2014 at 8:03 pm

boleh saya tau harga kalau saya nak amik 50pcs

Reply

produk2u April 10, 2014 at 8:09 pm

Kami telah pm di e-mail sis :)

Reply

Ahmad Jamalulail Kamaruzzaman May 10, 2014 at 9:58 am

Emailkan kpd saya juga. Begitu juga produk lain: borong, runcit, harga vs kuntiti

Reply

dyana June 19, 2014 at 11:48 am

Salam..blh emel harga runcit & harga borong? Email di nurdiyanahatta@yahoo.com

Reply

produk2u June 26, 2014 at 11:29 pm

Kami sudah pm anda di e-mail

Reply

kak mel July 9, 2014 at 6:00 pm

Mula2 try beli satu ..Sangat berpuas hati. Now dah pek yg ke2. Sangat natural….muka nampak gebu.
Untuk coverage yg lebih…spt nak pi dinner saya pakai bb cream dan terus sapu bedak arab (span kering). Lepastu, saya ratakan sapuan guna kabuki brush. Hasilnya…muka yg sangat flawless…

Reply

produk2u July 10, 2014 at 6:28 am

Testimoni yang menarik sekali :) TQ

Reply

Leave a Comment

{ 3 trackbacks }