Kelihatan Slim Dalam Masa Yang Singkat – Felinna Inch Loss Lotion

Yatt Hamzah Felinna

RAHSIA KENAPA INCH LOSS SANGAT HEBAT !

Ok since ramai yang pelik kenapa INCH LOSS lotion sangat-sangat mendapat sambutan hangat.

1) Lotion ini sangat wangi dan tidak terlalu panas, ianya dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya,)

3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.

4) Anda boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan, supaya kurus . Kalau ekadar hendakn buang lemak-lemak sikit-sikit tu pon beli cuba.. pasti anda berpuas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar untuk dibacakan 30 juzuk Al-Quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Felinna Di Utusan

fellina inchloss testimoni

Jadi kepada yang belum mencuba inchloss anda boleh try now.. jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply untuk percepatkan proses pembakaran lemak!

Berminat mencuba Felinna Inch Loss Lotion KLIK SINI

Inch Loss

{ 5 comments… read them below or add one }

suri March 25, 2013 at 5:13 pm

wah kurus nnti heeee

Reply

produk2u March 29, 2013 at 11:42 pm

Insyallah boleh kurus..hehe

Reply

HafizAmri March 30, 2013 at 1:00 am

Kurus bukan itu yang di idam2 kan oleh wanita,,hehe

Reply

siti May 20, 2013 at 8:22 pm

Untuk kecilkn lengan bleh x

Reply

produk2u May 20, 2013 at 8:26 pm

Boleh je.. Amalkan dengan istiqamah untuk keberkenanya

Reply

Leave a Comment

Previous:

Next: