Tempahan Bedak Arab Kokuryu Secara Borong (Pre Order)

Post image for Tempahan Bedak Arab Kokuryu Secara Borong (Pre Order)

Bedak Arab

Borong Bedak Arab Kokuryu secara Pukal/Borong

Assalamualaikum

Kami ada menyediakan perkhidmatan perhantaran bedak arab kokuryu secara pukal kerana kami berada di negara Arab.
Bagi dealer/ pemborong untuk membuat pesanan bedak arab kokuryu secara pukal bolehlah membuat tempahan secepat mungkin.

Detail Item:
– 3 in 1 ( Powder, Foundation, Moisturizer )
– Boleh mengecutkan jerawat.
– Halal, suci dan sesuai di bawa solat.
– Sesuai untuk semua keadaan.
– Bedak Arab ini jimat dan tahan lama.

Harga bagi 1 pcs $$ (Untuk Pre Order Telah di tutup)

 

Syarat- Syarat Tempahan Bedak Arab

– Pembelian minimum sekurang-kurangnya 20 psc keatas
– Deposit 3/4 harga tempahan @ bayaran penuh
– Barang dijangka akan sampai dalam sekurang-kurangnya 20 hari dari tempoh penghantaran
– Barang akan sampai terus di depan rumah anda.
– Penghantaran barang pada setiap akhir bulan

– Available : Russet, Cherry, Cherry Pink, Roshalle dan Orange Jade sahaja.

Tempoh tempahan dilanjutkan untuk Tahun 2015

Di sebabkan banyak sangat permintaan, anda diminta membuat tempahan awal kerana takut anda terlepas peluang ini

UNTUK BELIAN KUANTITI 1PCS… KLIK SINI

HUBUNGI KAMI SEKARANG

No Tel : 017 6444 633

             014 5444 383

(call /sms /whatsapp /wechat /line)

E-mel kepada :  produk2u@yahoo.com

Mesej di FB : produk2u

id skype : produk2u

Pembayaran boleh di buat melalui akaun:

MAYBANK :  558387505713 (Product To You)

cimb produk2u

CIMB BANK : 7028542939 (Muhammad Amirul bin Asril)

Sila Isi Maklumat Tempahan Anda Disini : ORDER FORM atau SMS Maklumat anda kepada kami 🙂

 

 

bedak kokuryu pukal borong

search terms:

bedak arab,bedak arab kokuryu,tudung mesir,bedak arab borong,pemborong bedak arab,pengedar bedak arab

{ 93 comments… read them below or add one }

admin March 12, 2013 at 10:11 pm

Kami dah email…

Reply

sya March 17, 2013 at 10:38 pm

Salam..saya berminat. boleh emel detail x? thank you

Reply

sya March 17, 2013 at 10:41 pm

Salam..saya berminat. boleh emel detail x? thank you.

Reply

admin March 17, 2013 at 11:17 pm

Kami dah sent kat e-mail sila cek emal 🙂

Reply

ida March 20, 2013 at 12:56 pm

saya nak bli brg borng.. pm

Reply

admin March 22, 2013 at 3:11 am

dah send ke e-mal sila cek e-mal..

Reply

dee March 23, 2013 at 3:03 am

hy,kalau proses beli borong… saya dari brunei

Reply

produk2u March 26, 2013 at 12:48 am

Dah PM di e-mail, 🙂

Reply

nurul March 23, 2013 at 8:07 pm

Asmkm. Hg borong rm27.50 utk bedak 25g @50g?nk beli krg100pcs blh tak?

Reply

sal March 26, 2013 at 8:37 am

saya pun nk tau hrga27.50tu yg 25g or 50g..?klu nk beli borong brape min..?

Reply

produk2u March 26, 2013 at 10:55 am

ya.. yang RM27.50 tu yang 50gram.. cepat sebelum terlambat,

Reply

aznizan yusof March 27, 2013 at 4:17 pm

nak 150 pc bedak arab sila pm harga,

Reply

produk2u March 27, 2013 at 9:33 pm

kami dah cuba call, tp tak dapat, apa2 sila e-mail,fb,wassap kami,

Terima Kasih

Reply

aznizan yusof March 27, 2013 at 4:20 pm

saya nak order bila janka sampai?

Reply

HafizAmri March 30, 2013 at 12:56 am

Nama Kokuryu Super Summer Cake from Philiphines tapi panggil bedak arab erk

Reply

aiyzie April 2, 2013 at 2:12 am

30 pcs rm?
50 pcs rm?

Reply

produk2u April 2, 2013 at 12:12 pm

dah hantar ke e-mail

Reply

amir April 2, 2013 at 12:30 pm

kalau beli bawah kuantiti 100 brape yer harganya.utk permulaan niaga modal kecil.
mohon hubungi saya di whatsapp..tq

Reply

produk2u April 2, 2013 at 12:42 pm

Kmai dah pm ke e-mail,

Reply

elyzahh April 3, 2013 at 12:35 pm

kalau nk beli kurang dr 100 unit boleh ke? Dpt harga lebih murah ke?

Reply

junaidah mahmud April 4, 2013 at 12:53 am

klu beli dlm 50 pcs brapa rm

Reply

produk2u April 4, 2013 at 6:33 am

cek e-maail,

Reply

dyg April 4, 2013 at 6:19 am

Beli 10 pcs berapa?

Reply

produk2u April 4, 2013 at 6:34 am

dah balas di e-mail

Reply

puteri April 4, 2013 at 8:26 am

Sy berminat nk beli secara borong

Reply

fara auni April 5, 2013 at 1:45 pm

Salam,if beli dlm 10pcs je berapa?

Reply

produk2u April 5, 2013 at 7:04 pm

cek e-mail. 🙂

Reply

Imah April 7, 2013 at 9:50 pm

Saya dr S’pore berminat utk mendapatkan bedak Arab ni bagaimana cara klu beli borong ,satu pcs berapa harga ?

Reply

produk2u April 8, 2013 at 12:01 pm

Dah PM di E-mail, 🙂

Reply

puan zie April 8, 2013 at 2:38 pm

Assalam….klu harga untuk 10pcs berapa rm?

klu untuk 50 pcs berapa rm?…thanks

Reply

produk2u April 8, 2013 at 3:20 pm

dah PM

Reply

pn.min April 12, 2013 at 2:26 pm

Kalu 10pcs bape RM?
TQ..

Reply

produk2u April 13, 2013 at 9:33 am

Dah PM

Reply

ellin sohaimi April 12, 2013 at 11:50 pm

salam.kalau saya nak order dlm 10?30?brapa rm ye…

Reply

produk2u April 13, 2013 at 9:35 am

e-mail reply.. 🙂

Reply

atif April 15, 2013 at 8:33 am

toong email detail. saya nk ambik borong

Reply

produk2u April 15, 2013 at 9:06 am

Dah e-mailkan

Reply

siti hajjar April 15, 2013 at 6:17 pm

tolong email..sy berminat nak beli borong…

Reply

produk2u April 16, 2013 at 1:51 am

ok dah hantar Mesej kat e-mail, boleh cek e-mail, 🙂

Reply

Dayang April 19, 2013 at 11:15 pm

Boleh email detail?

Reply

produk2u April 19, 2013 at 11:43 pm

dah PM ke e-mail 🙂

Reply

mai April 22, 2013 at 8:53 am

Salam, pm harga utk 30 pcs n 50 pcs ye

Reply

produk2u April 23, 2013 at 12:44 am

Ok dah Pm bedak arab borong

Reply

raff April 22, 2013 at 11:28 pm

saya berminat nak bli..tp xbli byk..xde duit..kalau sedozen berapa yer?

Reply

produk2u April 23, 2013 at 12:36 am

ok dah pm bedak arab kat e-mail

Reply

reen April 22, 2013 at 11:53 pm

Hi sy br nk try jual produk kosmetik spt bedak arab.
Berapa kalu nk amik dlm 10-20pcs?
Pm harga borong dan jenis warna yg bole dipilih ye.
Terima kasih.

Reply

produk2u April 23, 2013 at 12:37 am

Telah Mesaj bedak arab kokuryu di E-mail Anda 🙂

Reply

azma April 23, 2013 at 7:00 pm

Sy di lhd datu sabah,mcm mn nk.dapatkan ni

Pm.pls.tq

Reply

produk2u April 23, 2013 at 11:12 pm

Insayllah dapat… Boleh isi borong dan buat tempahan…
http://produk2u.com/borang-tempahan/

Reply

suzieee April 25, 2013 at 8:07 pm

Hye kalau beli dlm 50pcs berapa? Blh send email. Thanks..

Reply

umi khalsum bt nat esa April 26, 2013 at 11:59 am

as salam bro…kalu sy nk 100 pcs…masih 1 pc rm27.50 atau less lg??tqvm…pm rega
100 pcs bpe??

Reply

fida April 29, 2013 at 5:14 pm

Salam admin ,kalau ambik dalam dalam 10pises berape tu!masih harga 27.50 ke?

Reply

produk2u April 29, 2013 at 10:06 pm

dah pm.. check email

Reply

Azalea May 2, 2013 at 10:45 am

saya berminat boleh email details tak .. tq

Reply

produk2u May 3, 2013 at 6:21 am

Details Bedak Arab Telah hanta ke E-mail 🙂

Reply

nurul huda May 3, 2013 at 4:54 pm

salam,tolong emel harga borong secara detail ye..saya berminat.

Reply

produk2u May 3, 2013 at 7:34 pm

kami dah balas tempah borong bedak arab, sila cek e-mail 🙂

Reply

produk2u May 3, 2013 at 7:37 pm

E-mail anda selah sila cek semula…

Reply

asma May 6, 2013 at 12:06 pm

sy nak oder 12 bedak arab yg sesuai dgan kulit orang malaysia ,mcm mana ye nak bank in dt berapa hari blh dapat

Reply

produk2u May 6, 2013 at 1:47 pm

sila cek e-mail untuk borong, 🙂

Reply

eyra May 6, 2013 at 6:56 pm

kalau nk order dlm 30pcs brape price ye?

Reply

produk2u May 6, 2013 at 11:57 pm

cek e-mail, dah hantar ke e-mail, 🙂

Reply

Aishah May 6, 2013 at 11:24 pm

minimum utk borong berapa pcs?
tempoh delivery berapa lama?

Reply

produk2u May 6, 2013 at 11:57 pm

sila cek email, dua hari isnyallah..

Reply

nurul May 10, 2013 at 10:15 am

salam kalau saya ambik dlm 10 pcs masih 27.50 jugak ke

Reply

produk2u May 10, 2013 at 7:58 pm

cuba lihat e-mail 🙂

Reply

norli May 13, 2013 at 10:16 am

Salam..klu nk oder bwh 15 pcs RM brp?klu murah boleh la oder..tq2.

Reply

shuhada May 14, 2013 at 4:06 pm

salam.. kalau permulaan beli 10pcs dulu ble tak? harga? trm ksh

Reply

munirah May 16, 2013 at 11:17 am

salam..
boleh bg hrga utk:
10pcs
20pcs
50pcs
80pcs
100pcs
150pcs
sy nk compare jauh sgt x beza hrga..tq

Reply

produk2u May 16, 2013 at 3:19 pm

Ok dah PM ke e-mail dan FB, 🙂

Reply

liyana May 16, 2013 at 7:13 pm

Salam..sy berminat untuk beli borong, tp dalam kuantiti tak sampai 100..boleh email saya?

Reply

produk2u May 17, 2013 at 6:24 am

ok dah e-mailkan bedek kokuryu borong bawah 100pcs

Reply

risya May 19, 2013 at 6:41 pm

Saya nak cuba 10-20pcs dlu.. Boleh email details tak? Brape hari boleh dpt & color apa yg sesuai utk saya borong?

Reply

produk2u May 20, 2013 at 6:47 pm

Dah PM e-mail. Hari ini Order 2hari sampai insyallah, Color : Russet, Roshelle, Cherry, Cherry Pink, Orange Jade, Orange Blush, 🙂

Reply

Hasyati Hashim May 21, 2013 at 12:23 pm

Salam..

Masih boleh order?

Reply

produk2u May 21, 2013 at 3:46 pm

buat bayaran dan isi borong tempahan, kalau nak pre order PM kami dahulu 🙂

http://produk2u.com/borang-tempahan/

Reply

Hasyati Hashim May 21, 2013 at 12:25 pm

Saya nak tahu harga mcm Munirah di atas. tQ 🙂

Reply

produk2u May 21, 2013 at 4:02 pm

dah Pm boleh cek e-mail,

Reply

Nurul June 3, 2013 at 2:15 pm

Hi boleh email harga bedak kokuryu 50g kalau nak ambil 10, 15, 20 & 50pcs. tq.

Reply

produk2u June 3, 2013 at 3:34 pm

Telah di Pm boleh cek e-mail,

Reply

Noor June 10, 2013 at 11:47 am

Assalam.. sya dr Kota Kinabalu.. klu borong kurang dari 20pcs bagaimana? 25gm?

Reply

produk2u June 10, 2013 at 4:22 pm

Pengahantara ke kota kinabalu tiada masalah, boleh sahaja, minimal kami terima order 50pcs dan 100 keatas, bedak menjual bedak yang 50gram sahaja, harga saya pm di e-mail 🙂

Reply

bb August 28, 2013 at 3:27 pm

Noor..jual ka???kdai dkt mana???klau Noor jual, senang la kmi mahu bli

Reply

anne June 11, 2013 at 9:35 am

salam.. bg detail utk 30item&50item..

Reply

as June 16, 2013 at 7:45 pm

sy nak beli 10pcs,brpa hrga?pos ke kota kinabalu blh ke?

Reply

nafiyah June 20, 2013 at 9:56 am

salam…berapa harga 100pcs..

Reply

nuralami June 28, 2013 at 2:39 am

salam, sy pn nk tahu details harga mcm munirah jgk. thanks.. 🙂

Reply

ndiana July 27, 2013 at 1:03 pm

sy nk tau harga kalau 50pcs ke medan indonesia berapa ye?

Reply

nur August 22, 2013 at 12:18 pm

salam
Saya berminat nak beli 10pcs je boleh?

Reply

fadzilah August 31, 2013 at 11:15 pm

saya berminat hendak membeli secara borong sebanyak 50 pcs … berape harge borong 1 pcs dan bagaimana sy perlu berurusan?

Reply

Buat Duit Online September 11, 2013 at 12:19 pm

Dah lama saya mengikuti penulisan awak… pada saya…
walaupun gaya awak agak simple.. tapi penulisan awak memang menarik..
tahiah 🙂

Reply

NORLIZA December 19, 2013 at 10:34 am

Tlg pm harga bg 50 pcs. Tksh

Reply

produk2u December 19, 2013 at 12:34 pm

Kami dah hantar melalui email
Boleh cek email

Reply

Leave a Comment

Previous:

Next: