Felinna Inch Loss Lotion

felinna x loss

Salam apa khabar anda semua, Kami hendak berkongsi dengan anda satu produk yang tengah hot di pasaran sekarang sebab ianya sangat mujarab,selamat dan berkesan dalam tempoh masa yang singgkat.

Felinna Inchloss Lotion by Felinna Dicipta Untuk:

Menghilangkan lemak-lemak yang berlebihan dengan cara yang paling selamat (penggunaan luaran)

Melembutkan dan merawat kulit badan agar lebih sihat, gebu, wangi semulajadi yang menyenangkan (tiada bau serai wangi) dan slim untuk tampak lebih menarik serta berkeyakinan

RAHSIA KENAPA INCH LOSS SANGAT HEBAT!

Jadi kepada yang belum mencuba inchloss anda boleh try now.. jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply untuk percepatkan proses pembakaran lemak!

Inchloss sangat SELAMAT dan BERKESAN!

Hanya perlu sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yang ingin dilenyapkan!

Bagi badan semua yang berlemak akan semakin kecut and kulit makin cantik sebab Inchloss ini sejuk malah lembut,

Wangi dan menjadikan kulit lebih cantik & mulus – All in one!

Felinna Inchloss Lotion Dirumus

Untuk menghilangkan lemak yang berlebihan dengan cara paling mudah dan selamat

Selain itu ianya dapat melembutkan dan merawat kulit badan agar lebih sihat dan gebu malah penggunaan lotion felinna inchloss berbau wangi.

Antara maklum balas dari lotion felinna ini adalah :

1) Ianya berbau wangi dan tidak terlalu panas malah terasa dingin dan nyaman.

2) Jika kerap kali lakukan sapuan, perbezaan dapat di lihat dari hari ke hari.

3) Boleh di sapu di bahagian yang bermasalah seperti di bawah dagu, perut dan bawah lengan.

4) Antara lainnya adalah, ia di bacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz bukit mertajam pulau pinang.

Cara pemakaian nya adalah sapu sahaja lotion di bahagian yang bermasalah selepas sarapan sebelum tidur, insya Allah akan memberi kan kesan yang menarik, untuk kesan yang lebih bagus perlukan felinna inchloss vitamin c plus pure collagen.

Selain itu Produk Felinna ini Berdaftar dengan KKM dan di luluskan oleh Kementerian Kesihantan Malaysia.

BEST PROMOTION NOW !!!

HARGA : RM 66

(penghantaran percuma)

* Untuk Membeli Borong Sila PM kami 🙂

HUBUNGI KAMI SEKARANG

No Tel : 014 – 5444 383

             017 – 6444 633

(call /sms /whatsapp /wechat /line)

E-mel kepada :  produk2u@yahoo.com

Mesej di FB : produk2u

id skype : produk2u

Pembayaran boleh di buat melalui akaun:

MAYBANK :  558387505713 (Product To You)

cimb produk2u

CIMB BANK : 7028542939 (Muhammad Amirul bin Asril)

Sila Isi Maklumat Tempahan Anda Disini : ORDER FORM atau SMS Maklumat anda kepada kami 🙂

 

fellina inchloss murah

Felinna

{ 7 comments… read them below or add one }

suri March 25, 2013 at 5:15 pm

klu jadi agen blh ker?

Reply

produk2u March 25, 2013 at 9:46 pm

boleh jer… pm kat fb:facebook.com/messages/produk2udotcom

Reply

hafizah May 17, 2013 at 10:36 am

klu nak jd agen kn byr brp…

Reply

HafizAmri March 30, 2013 at 1:00 am

PM Harga Pls..

Reply

amir April 2, 2013 at 12:55 pm

bole berikan detail yang ini pula..tq

Reply

suri April 2, 2013 at 2:12 pm

wah makin hebat hee… jom iklan kt blog sy heee

Reply

produk2u April 3, 2013 at 12:09 am

boleh je.. ada rezki lebih insyallah kami beriklan di blog suri, mcm mana ya nk beriklan dan berapa ya? e-mail kami , produk2u [ @ ] yahoo.com

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }